Demping voor een beter geluid

Speakers en subwoofers brengen het plaatmateriaal van uw auto in trilling. Deze trillingen worden vervolgens weer omgezet in geluid, waardoor uw muziek niet zo klinkt als u zou willen. Deze trillingen zijn weg te nemen door dempend materiaal aan te brengen.

Dempend materiaal zorgt ervoor dat trillingen zich niet voort kunnen planten in de carosserie, en onderdrukken (dempen) plaatresonanties.

De meeste gebruikers die eenmaal deze keuze hebben gemaakt, willen in hun volgende auto dezelfde geluidsverbetering en komen terug. Vandaar dat Monticar veel ervaring heeft in het aanbrengen van dempend materiaal en de geluidsverbetering die u daarmee kunt realiseren. Kom dus gerust eens langs en laat u informeren.


Less Noise
Ervaar het luxe rijden, verbeter het rijcomfort van uw auto! Verminder rijwindgeluiden, bandenherrie, motorgeluiden, lawaai van de uitlaat en omgevingsgeluid.
 
More Music
Verbeter de prestaties van je audio installatie door het gebruik van de juiste dempingsmaterialen in je auto. Meer bass en betere klank, een must voor elke muziekliefhebber.