De STi-R Plus

De STi-R Plus van Beltronics is geen radardetector, maar kan wel als zodanig functioneren in landen waar dit is toegestaan. In de basisversie functioneert het systeem als een flitspaal locator, in de Options configuratie detecteert het systeem ook mobiele radarcontroles.

De STi-R Plus BASIC

Police Verification
Er kan zich een situatie voordoen dat u een bekeuring krijgt terwijl u de maximaal toegestane snelheid niet heeft overschreden. Dit kan het gevolg zijn van onjuist ingestelde radarcontrole-apparatuur waarmee de politie snelheidsmetingen verricht. Met de Police Verification van uw STi-R Plus. Dankzij deze functie kunt u eventuele snelheidsovertredingen achteraf op juistheid controleren.

De STi-R Plus OPTIONS

Bescherming tegen vaste en mobiele snelheidscontroles
De STi-R Plus is geen radar detector, maar kan wel achteraf van radar detectiesoftware worden voorzien. Dankzij deze geavanceerde software detecteert de STi-R Plus tevens alle mobiele radarcontroles. De STi-R Plus detecteert alle radarfrequentiebanden die in Europa worden gebruikt voor snelheidscontroles (X, K en Ka(narrow)). Daarnaast combineert de STi-R Plus de toepassing van de radardetectiesoftware met de aanwezige GPS technologie. Valsmeldingen op specifieke locaties, zoals bijvoorbeeld benzinestations, kunnen zodoende worden uitgefilterd. Dat rijdt wel zo comfortabel.

De 10 belangrijkste voordelen van de STi-R Plus

 • Hoogwaardig en geavanceerd systeem
 • Compacte display en bedieningsunit
  (Afmetingen: 5x1,5x1 cm. (bxhxd))
 • Waarschuwt voor alle flitspalen, roodlichtcamera’s en trajectcontroles in Europa
 • Waarschuwingsafstand afhankelijk van snelheid (dynamic distance)
 • Gratis, periodieke updates flitspaaldatabase
 • Police Verification
 • Uit te breiden met radardetectiesoftware (indien toegestaan)
 • Beschikt over alle Europese frequentiebanden (X, K en Ka/narrow)
 • Detectie-afstand 400 tot 1.000 meter
 • Valsmeldingen verwijderen via GPS technologie

De STi-R Plus is verkrijgbaar voor 1.099,- euro incl. BTW

Let op!

Het gebruik van een radardetector is verboden in Nederland. Wij raden u aan de optionele radarsoftware alleen te gebruiken in landen waar dit is toegestaan. Voor alle duidelijkheid, de STi-R Plus zonder radardetectiesoftware voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Indien u de radardetectiesoftware eenmaal heeft geïnstalleerd, kunt u deze eenvoudig en binnen vijf seconden uit uw STi-R Plus verwijderen. Op deze wijze voldoet u aan de huidige wetgeving op het moment dat u Nederland weer binnen komt rijden.

Bescherming tegen vaste snelheidscontroles

De STi-R Plus is een kwalitatief zeer hoogwaardig systeem. Dankzij de compacte afmetingen zijn de stijlvol ontworpen display en bedieningsunit eenvoudig en onopvallend in uw auto in te bouwen. De STi-R Plus waarschuwt u voor alle zogenaamde vaste snelheidscontroles, zoals flitspalen, roodlichtcamera’s en trajectcontroles. Dankzij de GPS flitspaaldatabase van de STi-R Plus worden deze vaste snelheidscontroles tijdig gedetecteerd. U wordt via gesproken en visuele waarschuwingen geïnformeerd. Hoelang u van tevoren gewaarschuwd wordt, is afhankelijk van uw gereden snelheid gerelateerd aan de afstand tot de vaste snelheidscontrole. Het is goed om te weten dat de GPS flitspaaldatabase vrijwel alle vaste snelheidscontroles van Europa bevat. Bovendien wordt de flitspaaldatabase met grote regelmaat ge-update. Deze updates zijn overigens gratis.