Nu leverbaar: Parrot Asteroid

20 april, 2016

Deze kleinste telg uit de Asteroid serie van Parrot, heeft een 3,2"kleurenscherm met een SD-kaar slot. Tevens wordt een draadloze afstandsbediening meegeleverd. Prijs €249,-

Car audio en kwaliteit

20 april, 2016

De tijd dat een televisie langer als 5 jaar meeging ligt al ver achter ons. De techniek verandert snel en duurzaamheid lijkt van ondergeschikt belang, nieuwe features en design zijn belangrijker.
In de Car Audio zien we vergelijkbare verschijnselen; versterkers en woofers met veel chroom, enorme magneten en exorbitante vermogens die in schreeuwende letters op de doos prijken. Niet zelden worden deze producten online aangekocht, daar zijn immers de beste aanbiedingen te vinden. Korting is het toverwoord!

Goedkoop of duurkoop?
Vaak zijn we op zoek naar korting in plaats van een goed product voor een eerlijke prijs. Een versterker van 300 euro met 100 euro korting wordt vaak beter verkocht als wanneer dezelfde versterker voor € 200 te koop zou zijn. Dus heeft een product dat met veel korting verkocht wordt niet gewoon een te hoge adviesprijs?  

Je kunt je dus afvragen of de beste Car Audio deal wel op het internet te vinden is. Hoe weet je of je de speaker of versterker hebt die past bij jouw budget, auto en muzieksmaak? Een set luidsprekers kan er in de aanbieding nog zo aantrekkelijk uit zien, het zegt niks over hoe ze gaan klinken of hoe hard ze kunnen. Bovendien is het nog maar de vraag of ze wel probleemloos in uw auto passen.

Watt?

RMS vermogen, piekvermogen, maximaal vermogen of zelfs PMPO? Nergens wordt er zoveel met onzinnige vermogens geadverteerd als in de Car Audio. Voor versterkers geldt over het algemeen dat alleen het RMS vermogen een goede indicatie geeft van het daadwerkelijke uitgangsvermogen. Het grote probleem daarbij is dat veel fabrikanten schromelijk overdrijven, de opgegeven RMS vermogens worden dan bij lange na niet gehaald of alleen bij absurde vervormingscijfers.

Luidsprekers vergelijken op basis van hun specificaties grenst aan het onmogelijke. Het RMS vermogen geeft slechts een advies over de te gebruiken versterker en wordt ook hier vaak sterk overdreven. Luidsprekers die prima op een radio kunnen worden aangesloten worden niet zelden verkocht als zijnde“200 Watt MAX”. Eigenschappen die er wél toe doen, zoals klank, dynamiek en lineariteit, zijn helaas niet in cijfers uit te drukken. Dus wat is dan wel verstandig als u zoekt naar een geslaagde Car Audio upgrade?

Winkels met een voordeur

Ze bestaan nog, Car Audio winkels die niet eindigen op .nl of .com. Er werken mensen met verstand van Car Audio, mensen die ervaring hebben met het opwaarderen van de geluidsinstallatie in uw auto. Ze adviseren u vrijblijvend over welke componenten het beste passen bij uw muziekvoorkeur, auto en budget. Op verzoek demonstreren ze het verschil tussen de verschillende mogelijkheden, dus neem gerust uw eigen muziek mee. Van House tot Strauss, als het maar úw muziek is!
Is de aankoop geslaagd? Dan bent u ook daarna nog klant en kunt u onverminderd rekenen op service bij vragen of problemen. Stap eens binnen bij een winkel en ervaar kwaliteit weer zoals het vroeger was. Voor de prijs hoeft u het niet te laten...

EISA awards voor Gladen en Mosconi

20 april, 2016

Nu leverbaar!

16 december, 2015


Parrot Asteroid Smart, Parrot Asteroid Tablet en de Parrot Asteroid mini
 
Leverbaar vanaf €249,-