Telecom abonnementen

Anders dan bij de gewone belwinkels, die door een provider worden geëxploiteerd, is Monticar volledig onafhankelijk. Dat betekent voor u dat u een goed en onafhankelijk advies krijgt, voor een abonnementsvorm netwerk en provider die het beste pasen bij uw belgedrag.

Monticar werkt samen met de belangrijkste telecomaanbieders in Nederland. Door de dagelijkse ervaring is de ondernemer uitstekend op de hoogte van de meest actuele acties van de aanbieders en kunt u rekenen op een goed advies.

Voor particulieren én zakelijke telecomgebruikers is Monticar een uitstekend adres. Wilt u weten of u kunt besparen? Stuur ons uw telecomfactuur en laat u adviseren. Klik hier.

Abonnement verlengen of oversluiten?

Indien een abonnement verlengbaar is of over te sluiten kunt u vaak een gratis (moderner) toestel cadeau krijgen. Met een moderner toestel kunt u bijvoorbeeld goede foto’s maken, emaillen en internetten. Of een moderner toestel is handzamer of gemakkelijker in gebruik. Maar, als u geen behoefte hebt aan een nieuwe gsm, is er altijd nog de mogelijkheid van een “sim-only” abonnement, waarbij een flinke korting gegeven wordt op de maandelijkse lasten.

 

Bij Monticar zijn alle moderne toestellen uitgebreid te zien in onze winkel. De topmodellen van de bekende merken zijn te zien zodat u een goede keuze kunt maken.